Meidän osaamisalueita ovat

Payroll

Payroll Specialist

Meillä on suuri joukko ihmisiä, joille palkanlaskennan oikeellisuus on sydämen asia.

Ratkaisukeskeiset palkkahallinnon asiantuntijamme tunnetaan tuttavallisemmin myös palkinlaskijoina.

Työpäivät ovat vaihtelevia, sillä jokainen Payroll Specialistimme vastaa itse omasta asiakaspoolistaan, joka koostuu mielenkiintoisista asiakasyrityksistä. Jottei ketään jätettäisi pulaan, olemme rakentaneet erittäin toimivan tuurausjärjestelmän. Jos sairastut pidemmäksi aikaa tai haluat lomailla – ei huolta, tiimiläisesi on paikkaamassa sinua. Myös sparrailutukea on aina tarvittaessa saatavilla, sillä joskus saattaa tulla vastaan kinkkisempi palkanlaskennan kysymys – säännöt kun muuttuvat koko ajan.

Kaikki palkanlaskijamme tuottavat itsenäisesti palkanlaskentapalvelua asiakkaillemme, siihen sisältyy palkanlaskennan lisäksi niin viranomaisilmoitukset kuin jatkuva raportointi. Meidän yhteinen visiomme on olla luotetuin neuvonantaja, siksi vaalimme proaktiivista sekä konsultoivaa asiakaspalvelua ja toivomme sinulta siihen erityistä pelisilmää. Viihdytkin meillä erityisen hyvin, jos jaat visiomme ja haluat asiantuntijana löytää aina asiakkaille parhaiten soveltuvat ratkaisut sekä ymmärrät, että ratkaisuja on hyvä tarkastella, tasaisin väliajoin ja kehittää toimintaa asiakkaan eduksi.

Meillä menestyy sellaiset palkkahallinnon asiantuntijat, joilla on sujuvaa IT-osaamista ja innokkuutta opetella uusia järjestelmiä tarvittaessa. Meillä on tällä hetkellä muun muassa käytössä Netvisor, Procountor ja Mepco.

Kirjasimme porukalla meidän strategiaamme tärkeäksi kohdaksi osaamisen kehittämisen, siksi arvostammekin jo suoritettua PHT-tutkintoa tai innokkuutta sen suorittamiseen tietenkin meidän tuella.

Osaamisen kehittäminen on Gallantilla kuitenkin myös paljon muutakin kuin tutkintojen suorittamista, se voi tarkoittaa sinulle esimerkiksi sisäisen koulutuksen pitämistä tai työnkuvaasi sopivan taidon harjoittamista. Meillä saat itse suunnitella omaa kehityspolkuasi, innokkaimmat etenevät vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

Saat paljon plussaa, kun olet positiivinen ja joustava persoona, sellaisia me muutkin olemme.


Joko Gallant on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@gallant.fi