Meidän osaamisalueita ovat

Accounting

Accounting Specialist

Meillä on talo täynnä ammattilaisia, joilla on suuri intohimo numeroita kohtaan.

Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija, kirjanpitäjä… Rakkaalla asiantuntijalla on monta nimeä, mutta työnkuva sama, me käytämme nimeä Accounting Specialist.

Työpäivät ovat vaihtelevia, sillä jokainen kirjanpitäjämme vastaa itse omasta asiakaspoolistaan, joka koostuu mielenkiintoisista asiakasyrityksistä. Jottei ketään jätettäisi pulaan, olemme rakentaneet erittäin toimivan tuurausjärjestelmän. Jos sairastut pidemmäksi aikaa tai haluat lomailla – ei huolta, tiimiläisesi on paikkaamassa sinua. Myös sparrailutukea on aina tarvittaessa saatavilla, sillä joskus saattaa tulla vastaan kinkkisempi kirjanpidon kysymys – säännöt kun muuttuvat koko ajan.

Kaikki kirjanpitäjämme tuottavat itsenäisesti kirjanpitopalvelua asiakkaillemme, siihen sisältyy kirjanpidon lisäksi niin veroilmoitukset kuin jatkuva raportointi. Meidän yhteinen visiomme on olla luotetuin neuvonantaja, siksi vaalimme proaktiivista sekä konsultoivaa asiakaspalvelua ja toivomme sinulta siihen erityistä pelisilmää. Viihdytkin meillä erityisen hyvin, jos jaat visiomme ja haluat asiantuntijana löytää aina asiakkaille parhaiten soveltuvat ratkaisut sekä ymmärrät, että ratkaisuja on hyvä tarkastella tasaisin väliajoin sekä kehittää toimintaa asiakkaan eduksi.

Meillä menestyy sellaiset taloushallinnon asiantuntijat, joilla on sujuvaa IT-osaamista ja innokkuutta opetella tarvittaessa uusia järjestelmiä. Meillä on tällä hetkellä käytössä muun muassa Netvisor ja Procountor, mutta muidenkin ohjelmiston osaamisesta on etua.

Eduksesi on myös taito palvella asiakkaitamme sujuvasti englannin ja/tai ruotsin kielellä, sillä toimimme sekä suomalaisten että kansanvälisten asiakkaiden luotettuna neuvonantajana.

Kirjasimme porukalla meidän strategiaamme tärkeäksi kohdaksi osaamisen kehittämisen, siksi arvostammekin jo suoritettua KLT-tutkintoa tai innokkuutta sen suorittamiseen - tietenkin meidän tuellamme.

Osaamisen kehittäminen on Gallantilla kuitenkin myös paljon muutakin kuin tutkintojen suorittamista, se voi tarkoittaa sinulle esimerkiksi sisäisen koulutuksen pitämistä tai työnkuvaasi sopivan taidon harjoittamista. Meillä saat itse suunnitella omaa kehityspolkuasi, innokkaimmat etenevät vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

Saat paljon plussaa, kun olet positiivinen ja joustava persoona, sellaisia me muutkin olemme.

 

Joko Gallant on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@gallant.fi